Хотелски комплекс Траяна
Стара Загора


ул. Парчевич 34Заявка за резервация

www.hoteltrayana.com

Хотел "Траяна "е новопостроен комплекс, намиращ се в централната градска част на Стара Загора. Разположен е в непосредствена близост до всички важни административни сгради. Хотелът предлага на своите гости денонощен комфорт, съчетан с професионално обслужване.

Хотелът разполага с десет двойни стаи и един луксозен апартамент, които се отличават с оригинален интериор и имат всички условия за съвременен отдих. Всяка стая е оборудвана с вана, климатик, парно, TV-sat, интернет и мини-бар. За удобство на гостите работи и денонощен рум-сервиз.

В хотела работи лоби-бар с капацитет 50 места и лятна градина със 120 места. Гостите ще бъдат приятно изненадани от багатия асортимент от напитки и традиционни и европейски ястия. Подходящо място за организиране на бизнес коктейли и семейни тържества.

Механа ресторант Траяна, обзаведена в традиционен битов стил, разполага с 92 места. Гостите могат да опитат най-добрите специалитети от българската национална кухня, рибни ястия, вкусно приготвени на момента. За доброто настроение на посетителите се грижи оркестър "Траяна " с изпълнение на живо.

Цени 2009
 Тип настаняване  01.01-31.12      
 Двойна стая  50      
 Студио  80      

Посочените цени са в лева, на база BO - само нощувка.